Boek nu

Zakelijk

Of het nu om teambuilding gaat, een vrijgezellenfeest, een familieuitje, een kinderfeestje of een ander gezellig samenzijn, tijdens een slagwerkworkshop van Lucifers Slagwerk kan men de handjes lekker laten wapperen.

Diverse opties zijn mogelijk van 10 tot 500 personen. Met onze drums meppen managers het luie vergaderzweet van zich af, kunnen kinderen hun tomeloze energie grenzeloos botvieren, kunnen mannen en vrouwen hun jachtinstincten oproepen alvorens nog een laatste avond als vrijgezel een feestje te kunnen bouwen en kunnen zelfs familiebanden worden hersteld door tijdens de gezamenlijke muzikale onderneming de onderlinge spanningen los te slaan.

Er zijn een meerdere opties mogelijk: de actieve workshop van twee maal 30 minuten waarbij alle deelnemers actief met de trommels aan de slag gaan of een interactieve workshop voor grote groepen waarbij het publiek zal worden uitgedaagd om energiek met de muzikanten op het podium mee te doen. Daarnaast hebben we ook nog de korte Energizer; een korte explosieve workshop om even weer aan die suffe presentatie te ontsnappen.

Geïnteresseerd?

Of op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.