World Percussion lessen

Bij Lucifers Slagwerk geven we niet alleen drumlessen. Nu ook percussielessen door niemand minder dan Gijs Anders Van Straalen.

Gijs Anders van Straalen is een percussionist, drummer, cultureel musicoloog en muziekdocent. De laatste 25 jaar toerde hij de wereld rond om te spelen met verschillende bands en om te leren van de grote percussiemeesters.
Gijs speelde op zo’n 100 cd’s en met artiesten als Wouter Hamel, Dennis van Aarssen, Dieter van der Westen, Benny Sings, Giovanca en vele anderen. Daarnaast schreef hij het ‘groundbreaking’ percussieboek “Concept for the New Percussionist, 4/4 & 12/8” een boek waarmee de percussionist en drummers van elk niveau nieuwe ritmes en technieken in zijn of haar spel kan ontwikkelen.

In de World Percussion lessen bij Lucifers Slagwerk leer je ritmes uit de hele wereld, zoals Cuba, West-Afrika, Brazilië en Europa! Er zijn zeer veel instrumenten waar je les in kunt nemen, zoals conga’s, bongo, cajon, djembe, timbales, tamboerijn, maar ook udu, pandeiro, surdo, framedrums en handpercussie. Niet alleen traditionele muziek komt aan bod, ook grooves voor pop, jazz, R&B en dance, zodat je snel aan de slag kan gaan in een band!

Docenten

Gijs Anders Van Straalen

Geïnteresseerd?

Of op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.