Drumschool

Zo’n drumstel ziet er op zichzelf al spectaculair uit, maar wacht maar tot je de drumstokken oppakt, er voor de eerste keer achter gaat zitten en onder begeleiding van een goede docent gaat drummen. Er gaat een hele wereld voor je open. Een wereld van ritmes, grooves, breaks, fills, bass-, snaredrums, toms en bekkens. En een wereld waarin je al je energie en creativiteit kwijt kan.

Bij Lucifers Slagwerk werken we met onze eigen slagwerkmethode, aangevuld met bestaande, bekende methodes en krijg je ook de ruimte om zelf een richting te bepalen. Iedereen is welkom, zowel de beginnelingen (vanaf 6 jaar) als ervaren drummers die hun techniek willen bijschaven of zich willen verdiepen in andere stijlen. Onze docenten helpen je graag verder.

Het zijn dan ook niet zomaar docenten, nee, al de docenten van Lucifers Slagwerk treden regelmatig op in verschillende bands over de hele wereld en kunnen dus rijkelijk putten uit een enorme bron van ervaring en bij alle kennis en tips die ze met jou delen verwijzen naar de praktijk.

Het is leuk om over drummen te praten, het is leuk om je helemaal suf te studeren (echt waar), maar het leukste is op een podium je drumkunsten vertonen. Daar wordt je bij Lucifers Slagwerk uitgebreid op voorbereid. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe het is om te drummen!

Docenten

Ivo Rouschop

Abel de Vries

Hein Stinesen

Jamie Masseurs

Robbert van Kalmthout

Silvester van Rijckevorsel

Geïnteresseerd?

Of op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.